Portfolio

ONZE ProjecTEN

Omwille van privacy redenen tonen we hier enkel projecten waarbij de klant wederzijdse toestemming heeft gegeven. 

kerstconcert met scaletta choir en daniel verstappen

2023

Een kerstconcert georganiseerd voor Kinderarmoede in het onderwijs. Dat hebben we gedaan op 23 december 2023 in GC Volkskring Lede samen met volgende topartiesten: Daniel Verstappen, Dimi Vantomme, Herbert Verhaeghe, Sabien Tiels, Amaryllis Temmerman en Scaletta Choir olv. Stijn Kolacny. Met grote dank aan alle aanwezigen en de techniekers van GC Volkskring Lede

 

winterhappening pieter van aelst

2023

Tijdens de winterhappening van de Pieter van Aelst Gaanderij hebben we het entertainment voorzien voor twee weekends. Dit jaar werd de Kerstman en zijn elfen gestuurd om de passanten kerstlolly’s uit te delen en een foto te nemen. 

Verantwoordelijke afbraak cirque du soleil

2023

Voor de afbraak van de Belgische show – Kooza – mochten we voor Cirque Du Soleil de verantwoordelijkheid nemen om de gehele site in Knokke af te bouwen voor de verplaatsing naar Brussel. Met grote dank aan het team van Cirque Du Soleil. 

 Proclamatie go!talent dendermonde

2023

Tijdens de proclamatie van Go!talent Dendermonde mocht BEMOTIONS de gehele productie op zich nemen. Hieronder valt: decorbouw, productie, op- en afbouw, licht en geluid en stage management. Met grote dank aan directeur Tom Rydant. 

Denderpop – dendermonde

2023

Tijdens het festival DENDERPOP was BEMOTIONS onderdeel als Stagehand voor het hoofdpodium. Hierbij waren we ook aanwezig bij de opbouw en afbouw van het festival. 

beland in sprookjesland – musical 

2023

Voor de musical Beland in Sprookjesland dat vanuit New Life Entertainment tot stand is gekomen heeft BEMOTIONS de gehele productieleiding op zich genomen. Hierbij waren we ook toneelmeester en stage manager. Met dank aan CC EMotia Erpe-Mere.  

next student summit – arteveldehogeschool gent

2023

Voor de NEXT Student Summit, georganiseerd door drie studenten Event- en Projectmanagement, hebben we de gehele videoproductie op ons genomen. De hele week werd in beeld gebracht door BEMOTIONS. 

Urban night walk – dendermonde

2023

Voor ons eigen goed doel ‘Urban Projects’ hebben we een avondwandeling georganiseerd doorheen Dendermonde vol met entertainment. Nadien konden de aanwezigen genieten van foodtrucks en muziek. Met dank aan Wandelsport Vlaanderen en Stad Dendermonde

Modeshow pieter van aelst 2023

2023 

BEMOTIONS nam de gehele productie op zich. Van decor bouw, opbouw en afbraak, draaiboeken, showcalling, dansers, … Dit om een fantastische modeshow te tonen voor de Pieter van Aelst Gaanderij. 

Productieleiding promotiefilm – new life entertainment

2022

Voor de promotievideo van New Life Entertainment mochten we de gehele productieleiding op ons nemen. Samen met TB Productions maakten we een prachtige video in CC De Werf Aalst.  

PRODUCTIELEIDING SOS-video new life entertainment

2021

Voor New Life Entertainment mochten we de gehele productieleiding nemen op de videoclip van de Sound of Silence actie tijdens de COVID-19 periode. De opnames gingen door in CC De Werf Aalst.

STUDIO chaud – arteveldehogeschool gent

2021

Tijdens de COVID-19 periode mochten we onze expertise gebruiken om samen met Arteveldehogeschool – Bachelor Office Management een livestream-project op te starten om de studenten een hart onder het riem te steken. 

Klanten

Wij werken graag met jou!

Onze modeshow was in samenwerking met BEMOTIONS, alles was tot in puntjes uitgewerkt, zeer tevreden , zeker een aanrader om mee samen te werken.

DANNY VERHAMME

UITBATER KEN schoenenwinkel