Artistieke concepten

Hieronder vindt u enkele artistieke concepten die wij graag aanbieden. We werken voor elk event op maat en elk event is uniek, maar de basis ingrediënten voor een geslaagd event kan u hieronder vinden. Voor een verdere uitwerking neemt u het best contact met ons op. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor een unieke uitwerking, dit doen wij met plezier.

  • Professionele begeleiding
  • Kennis van zaken
  • Vlotte communicatie
  • Klant is koning
Scholen

Proclamatie en Award Shows

Als school is er niets zenuwslopender dan een proclamatie. Het moment waarop je de laatstejaars kan uitzwaaien en afscheid moet nemen. Om je volledig te kunnen focussen op deze dag nemen wij graag deze organisatie in handen.

Samen met de directie kijken we naar het beschikbaar budget, tekenen we een decor uit en maken we deze ook zelf om zo de kosten te drukken, we zorgen voor de juiste belichting en muziek en zorgen voor een professionele begeleiding met de sprekers. 

Zelfs wanneer je wilt uitpakken als school met een Award Show dan zijn wij graag jouw organiserende partij. We nemen elk puntje van eventorganisatie op ons, zorgen voor een verfrissende uitnodiging, leuke awards, belichting en geluid. Ons team neemt zelfs het decor onder handen zodanig de school geen enkele zorg heeft.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie! Dit concept is geschikt voor secundaire scholen, hogescholen en universiteiten.