Aanbod

Benieuwd wat we allemaal aanbieden? Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. BEMOTIONS is een full-package eventbureau. Hiermee bedoelen we dat we jouw productie van A tot Z kunnen verzorgen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde mensen om ervoor te zorgen dat uw droom tot werkelijkheid gebracht wordt. 

Event management

Event management

9

Expertise

BEMOTIONS is jouw one-stop oplossing voor volledig geïntegreerd eventmanagement. Van conceptontwikkeling tot uitvoering en nazorg, wij behandelen elk detail met zorgvuldigheid en toewijding. Onze deskundige planners nemen de stress uit jouw handen, zodat jij kunt genieten van het evenement, wetende dat alles perfect verloopt.

9

Creativiteit

Bij BEMOTIONS omarmen we creativiteit als de kern van elk evenement. Ons team van creatieve breinen staat klaar om unieke concepten te ontwikkelen die jouw evenement onderscheiden van de rest. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, bruiloften of feesten, wij brengen jouw visie tot leven met een vleugje originaliteit.

9

Uitvoering

Wij geloven in vlekkeloze uitvoering. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk aspect van jouw evenement soepel verloopt. Van logistiek tot technische productie, wij zorgen voor een naadloze uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het moment.

9

Voor wie?

Zowel voor bedrijven als particulieren bieden we dit aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Show producties

Show producties

9

Creatieve verbeelding

Bij BEMOTIONS geloven we in het overtreffen van verwachtingen. Ons team van creatieve geesten brengt unieke ideeën tot leven, waardoor jouw show een adembenemende ervaring wordt. Van op maat gemaakte decors tot indrukwekkende special effects, wij tillen jouw evenement naar een hoger niveau.

9

Technisch

Een verbluffende show vereist technische excellentie. Bij BEMOTIONS hebben we ervaren technici om een vlekkeloze uitvoering te garanderen. Van geluid tot licht en multimedia, wij zorgen voor een technologisch hoogstandje dat jouw publiek versteld doet staan.

9

Soorten producties?

Of je nu een musical productie wilt opstarten of toch liever een theater productie dan ben je bij BEMOTIONS aan het juiste adres. Maar ook modeshows, concerten, diner shows, moorddiners, bedrijfsfeesten passen perfect tussen deze producties. 

9

Voor wie?

Dit onderdeel bieden wij enkel aan voor bedrijven of verenigingen die een musical of theaterstuk willen brengen. 

Choreo

Acts op maat

9

Creatieve choreografieën

Bij BEMOTIONS staat creativiteit centraal. Onze choreografen zijn meesters in het bedenken van bewegingen die niet alleen het oog strelen, maar ook de ziel raken. Onze choreografieën brengen emotie en energie naar jouw evenement.

9

Unieke acts op maat

Geen evenement is hetzelfde, en daarom geloven we in acts die naadloos aansluiten bij jouw visie. Ons team van getalenteerde artiesten werkt samen met jou om acts op maat te creëren die de sfeer van jouw evenement versterken. Van indrukwekkende acrobatiek tot komische intermezzo’s, wij brengen jouw ideeën tot leven.

9

Sfeer en emotie

Elke choreografie en act is doordrenkt met de gewenste sfeer en emotie. Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft of jubileum viert, onze choreo en acts op maat voegen een extra laag van betekenis toe, waardoor jouw evenement memorabel wordt.

9

Voor wie?

Dit bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven. 

Stage management

Stage management

9

Coördinatie meesterschap

Bij BEMOTIONS geloven we dat perfectie achter de schermen begint met nauwkeurige coördinatie. Onze ervaren stage managers zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij technische aspecten, logistiek en planning naadloos samenkomen.

9

Technische expertise

Een indrukwekkende show vereist technische excellentie. Ons team beschikt over ervaren technici om ervoor te zorgen dat elk aspect, van geluid tot licht, perfect is afgestemd op de eisen van jouw evenement.

9

Focus op details

Wij begrijpen dat het succes in de details ligt. Onze stage managers besteden aandacht aan elk aspect van de uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het schitteren op het podium, wetende dat alles achter de schermen perfect geregeld is.

9

Voor wie?

Dit bieden wij aan voor bedrijven die een groot evenement organiseren, festival organisators, productiehuizen, TV en media. 

Portfolio

Onze recente Projecten

Proclamatie GO! Talent Dendermonde

  • Inkleding locatie
  • Technische en productionele ondersteuning
  • Productieplanning en leiding

Productieleiding Musical ‘Beland in Sprookjesland’

  • Productieleiding 
  • Toneelmeester
  • Algemene coördinatie en planning
  • Opbouw en afbouw