Over ons

BEMOTIONS is een droom van de jonge ondernemer Xander Glavas. Dankzij het diploma Event- en Projectmanagement en zijn jarenlange ervaring als showdanser kent hij de knepen van het vak als geen ander. Hieronder vertellen we graag het verhaal van BEMOTIONS en wat ons drijft. 

De man achter BEMOTIONS

Xander Glavas
Zaakvoerder en artainer

 

Xander zou je zonder twijfel kunnen omschrijven als iemand die altijd in beweging is. Iemand die elke opportuniteit grijpt om te groeien en bij te leren. Die ingesteldheid zorgt ervoor dat hij, ondanks zijn jonge leeftijd, al heel wat bagage heeft in artistieke concepten, het leiden en plannen van repetities de uitwerking van illusies en het coördineren van producties. Ook aan technische en audiovisuele geen gebrek.
BEMOTIONS is een droom die in 2021 werkelijkheid werd. Niet alleen zijn aanleg voor dans, maar ook zijn leergierigheid en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat Xander intussen zelf als choreograaf actief is.
Het is ook zo dat hij het repertoire van wijlen Michael Jackson leerde kennen en nog meer getriggerd werd om zelf mensen te kunnen verbazen, raken en beroeren met performances die tot de verbeelding spreken. Als professioneel Michael Jackson-imitator en showdanser beschikt hij intussen over heel wat podiumervaring.
Als gedreven organisator startte hij in 2018 met de opleiding Event & Project Management aan Arteveldehogeschoolin Gent. Naast zijn studies werkte Xander er mee aan verschillende events en leidde hij er zelfs enkele videoproducties en projecten. De ideale basis voor de start van een eigen onderneming: BEMOTIONS was geboren.
Xander noemt zich binnen BEMOTIONS dan ook een echte “artainer”: iemand die kunst en entertainment weet samen te brengen en die ervan houdt om momenten te creëren die mensen zo meevoeren, dat ze er jaren later nog steeds met een positief gevoel over vertellen.

Het verhaal achter BEMOTIONS

BEMOTIONS
Making. Moving. Moments.

 

Om in beweging te komen, moet je soms even stilstaan. Stilstaan bij wie je bent, bij wat je doet en wat je wil bereiken. Even stilstaan bij alles wat vanzelfsprekend geworden is, om opnieuw verwondering te vinden. Stilstaan bij momenten die je niet loslaten, om te beseffen dat de kracht van die momenten net ligt in de emoties die je toen beleefde.
Emoties laten ons namelijk niet los. Ze maken en raken ons. Emoties zijn de brandstof van onze herinneringen. Ze zetten ons in beweging.
Wat als je die brandstof nu zou kunnen gebruiken om ook anderen warm te maken? Wat als je met jouw merk, project of organisatie onvergetelijke momenten kon creëren die mensen raken? Momenten die ze onmogelijk voor zichzelf kunnen houden? Momenten die verbinden en verbazen?
Wat als… het kan?

BEMOTIONS staat graag met jou even stil. Als je emoties kan creëren, geef je telkens weer vorm aan een nieuwe realiteit. Je schept ervaringen, bouwt herinneringen en versterkt zowel de innerlijke als de externe verbondenheid. En laat dat nu net de drijfveer van BEMOTIONS zijn om dag en nacht tot het uiterste te gaan.
Making. Moving. Moments. Dat is dan ook de BEMOTIONS-belofte. Samen maken we momenten die raken, die bijblijven en zo beklijvend zijn, dat ze gedeeld moeten worden. Wil je starten van een wit blad, een buitengewone droom of een duidelijk projectplan? BEMOTIONS maakt het mogelijk door een aanpak op maat van je verwachting, in alle vertrouwen.