You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SAMEN BELEVING VORM GEVEN

MAKING.MOVING.MOMENTS.

Als je emoties kan creëren, geef je telkens weer vorm aan een nieuwe realiteit. Je schept ervaringen, bouwt herinneringen en versterkt zowel de innerlijke als de externe verbondenheid. En laat dat nu net de drijfveer van BEMOTIONS zijn om dag en nacht tot het uiterste te gaan.

Making. Moving. Moments. Dat is dan ook de BEMOTIONS-belofte. Samen maken we momenten die raken, die bijblijven en zo beklijvend zijn dat ze gedeeld moeten worden. Wil u starten van een wit blad, een buitengewone droom of een duidelijk projectplan? BEMOTIONS maakt het mogelijk door een aanpak op maat van uw verwachting, in alle vertrouwen.

BELEVING VORM GEVEN

Hoe zorg je nu precies voor de juiste beleving? En hoe laat je die beleving hand in hand gaan met de waarden en doelen van jouw merk of organisatie? Welke ingrediënten voeg je toe om jouw concept te versterken, mensen te verbinden en te raken?

BEMOTIONS geeft graag samen met u beleving vorm. Of het nu gaat om het bedenken van het volledige recept of dat laatste snuifje peper om van uw project een sensatie te maken.


MEER OVER BEMOTIONS

DIENSTEN

STAGEMANAGEMENT & SHOWCALLING

Professioneel stage management of “showcalling” is essentieel voor een vlot verloop van een event of productie. Als ervaren ‘showcaller’ stelt BEMOTIONS een ‘flowsheet’ op waar in detail alle elementen van de show zijn opgenomen. Zo weet iedereen precies wat wanneer moet gebeuren. BEMOTIONS zorgt voor een briefing van alle betrokken partijen en geeft via verschillende ‘cues’ aan wie in actie moet schieten. Zo kan elke voorstelling vlot verlopen en kan iedereen zich focussen op waar ze goed in zijn.

BEMOTIONS hoeft ook niet van bij het begin bij uw project betrokken te worden: tijdens de laatste repetities of bij het opstellen van het event kom ik langs om uw project te begeleiden.

Wenst u graag een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan zeker contact op.
NEEM CONTACT OP

PRODUCTIES & ARTISTIEKE ONDERSTEUNING

BEMOTIONS bedenkt zelf concepten en biedt ook artistieke ondersteuning om uw idee, event of voorstelling naar een hoger niveau te tillen. Of u wil vertrekken vanaf een wit blad of al een uitgewerkt concept voor ogen hebt: BEMOTIONS bekijkt met u de mogelijkheden om een onvergetelijke productie neer te zetten die tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

Dankzij de nodige expertise zowel voor als achter de schermen, kan u rekenen op een praktische en realistische aanpak die rekening houdt met alle betrokken partijen. Zo kan u de volledige productieleiding zorgeloos aan BEMOTIONS toevertrouwen.

Benieuwd wat BEMOTIONS voor u kan betekenen? Neem dan zeker contact op om uw idee, project of productie te bespreken. Eerdere realisaties kan u terugvinden op de Portfolio-pagina.
NEEM CONTACT OP

VIDEOMONTAGE & CREATIVE DESIGN

BEMOTIONS-momenten zijn er om te delen, zowel fysiek als virtueel. BEMOTIONS bekijkt graag met u de mogelijkheden om virtuele of hybride concepten neer te zetten, een lichtplan voor u uit te tekenen, een 'behind-the-scenes' montage te maken of zelfs een volledige videomontage van uw project te realiseren. Ook als u niet vertrouwd bent met audiovisuele technieken, helpt BEMOTIONS u graag op weg.

Wil u graag meer weten over de creatieve mogelijkheden die BEMOTIONS u kan bieden? Neem dan zeker contact op. BEMOTIONS maakt graag tijd om samen met u een optimale samenwerking te bespreken en biedt u steeds een gratis offerte op maat van uw project.
NEEM CONTACT OP

CHOREOGRAFIE & PERFORMANCE ART

Voor uw project kan ook een volledige performance op maat worden uitgewerkt. BEMOTIONS kan voor u dansers en performers voorzien, maar biedt vanuit eigen expertise ook heel wat advies over de juiste opstelling om maximale impact te realiseren. U wil een performance die raakt, die mensen in beweging zet. Dat is dan ook de kern van de BEMOTIONS-belofte: making.moving.moments.

Ook als u op zoek bent naar een professionele partner om mee te denken over een beklijvende act of artistieke voorstelling, bent u bij BEMOTIONS aan het juiste adres. Neem zeker contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
NEEM CONTACT OP

REFERENTIES