You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MAKING.MOVING.MOMENTS.

STAGEMANAGEMENT

maak van elke voorstelling een succes met duidelijke 'cuelists', heldere briefings en een professionele begeleiding.

PRODUCTIES

verrassend. verbazend.
BEMOTIONS bedenkt zelf concepten en biedt ook artistieke ondersteuning.

VIDEO & DESIGN

impactvolle virtuele performances, meeslepende videomontages & creative design maakt BEMOTIONS waar.

CHOREOGRAFIE

vertel het met dans.
van Michael Jackson-imitatie tot een choreografie op maat van jouw verwachtingen.

BEWUST BEMOTIONS.

Om in beweging te komen, moet je soms even stilstaan. Stilstaan bij wie je bent, bij wat je doet en wat je wil bereiken. Even stilstaan bij alles wat vanzelfsprekend geworden is, om opnieuw verwondering te vinden. Stilstaan bij momenten die je niet loslaten, om te beseffen dat de kracht van die momenten net ligt in de emoties die je toen beleefde.

Emoties laten ons namelijk niet los. Ze maken en raken ons. Emoties zijn de brandstof van onze herinneringen. Ze zetten ons in beweging.

Wat als je die brandstof nu zou kunnen gebruiken om ook anderen warm te maken? Wat als je met jouw merk, project of organisatie onvergetelijke momenten kon creëren die mensen raken? Momenten die ze onmogelijk voor zichzelf kunnen houden? Momenten die verbinden en verbazen?

Wat als… het kan?

BEMOTIONS staat graag met jou even stil. Of je nu op zoek bent naar een projectleider voor een artistieke productie, een unieke en onvergetelijke performance of als je jouw merk tot de verbeelding wil laten spreken: BEMOTIONS neemt de tijd om jouw droombeeld te vertalen naar een resultaat met impact.

Making.Moving.Moments.

XANDER GLAVAS - Artainer

“True art is characterized by an irresistible urge in the creative artist”

-

Albert Einstein

XANDER GLAVAS - ZAAKVOERDER & ARTAINER

BEMOTIONS is een droom die in 2021 werkelijkheid werd. Een droom die onder meer vorm kreeg door al op jonge leeftijd samen met zijn ouders mee te gaan naar dansavonden en workshops bij dance center Move in Aalst. Daar werd al snel opgemerkt dat hij over het talent beschikte om mensen te entertainen. Niet alleen zijn aanleg voor dans, maar ook zijn leergierigheid en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat Xander er intussen zelf als choreograaf actief is.

Het is ook daar dat hij het repertoire van wijlen Michael Jackson leerde kennen en nog meer getriggerd werd om zelf mensen te kunnen verbazen, raken en beroeren met performances die tot de verbeelding spreken. Als professioneel Michael Jackson-imitator en showdanser beschikt hij intussen dan ook over heel wat podiumervaring.

Als gedreven organisator startte hij in 2018 met de opleiding Event & Project Management aan Arteveldehogeschool in Gent. Naast zijn studies werkte Xander er mee aan verschillende events en leidde hij er zelfs enkele videoproducties en projecten. De ideale basis voor de start van een eigen onderneming: BEMOTIONS was geboren.

Xander noemt zich binnen BEMOTIONS dan ook een echte “artainer”: iemand die kunst en entertainment weet samen te brengen en die ervan houdt om momenten te creëren die mensen zo meevoeren, dat ze er jaren later nog steeds met een positief gevoel over vertellen.

VOLG BEMOTIONS OOK VIA DEZE KANALEN